Malekabiner og applikationssystemer

I kombination med et overfladebehandlingsanlæg foretages der i de fleste tilfælde en påføring af lakker eller belægninger på overfladen af de emner, som behandles i anlægget.

Lakerings- og belægningstyper er mangfoldige og spænder over et bredt spekter af forskellige typer, f.eks.:

  • Pulverlakering
  • Vandbaseret vådlakering
  • Fortynderbaseret vådlakering
  • Teflonbelægning
  • Epoxy-belægning

AABO har igennem tiden leveret overfladebehandlingsanlæg, hvori de fleste typer af lakeringer og belægninger er blevet anvendt. Derfor har vi oparbejdet et velfunderet og bredt kendskab til de fleste lakerings- og belægningsprocesser.

At være specialiseret inden for selve applikationsprocesserne kræver en særskilt fokusering og udvikling inden for dette felt. AABO har oparbejdet et solidt samarbejde med de fleste af de førende virksomheder inden for dette område. Vi samarbejder således med alle applikationsudstyrsleverandører helt efter kundeønske.

De fleste lakerings- og belægningsprocesser kræver, at der installeres en malekabine i forbindelse med processen. Malekabinen skal sikre, at eventuel forbi-sprøjt opsamles samt sikre en udsugningsventilation således, at de omkringliggende områder ikke forurenes.

AABO har igennem tiden udviklet og produceret forskellige malekabine-løsninger til brug i forbindelse med applikation af forskellige pulver- og vådlakeringstyper samt til brug i forbindelse med diverse overfladebelægninger.

AABO’s malekabineløsninger er primært udviklet til brug i forbindelse med speciel opstillinger, hvor der ikke findes standard produktløsninger, f.eks.:

  • Stor-skala kabiner til pulverlakering
  • Specialkabiner til brug i forbindelse med pulver- og vådlakeringsopgaver
  • Dyppe-applikationskar og -kabiner 

Hos AABO har vi således specialiseret os inden for udvikling og produktion af ikke- standard kabineopstillinger. I forbindelse med brug af ”standard”-kabineopstillinger har vi oparbejdet et godt samarbejde med de fleste af de førende virksomheder inden for dette område. Vi samarbejder således med alle malekabineudstyrsleverandører helt efter kundeønske.

Prospekt i PDF